Espanyol

Diego Martínez: “Hem de creure en les nostres armes”

Abans de l’últim entrenament a l’RCDE Stadium previ al derbi que es disputarà demà al Camp Nou a les 14h, l’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa per repassar l’actualitat de l’equip. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Partit de demà contra el Barça

“Sabem que és un partit especial, diferent i en unes festes assenyalades. És un al·licient més per a tots, i al final quan t’enfrontes a un equip amb tant potencial i tants recursos tu has d’estar molt encertat i que ells no ho estiguin. Tot això envoltat en un context emocional intens, de partits que es juguen des del sentiment, però també és cert que s’han de jugar amb molt de cap i ser fidels al pla de partit, i sobretot creure en les nostres armes i manera de fer les coses. Veig a l’equip convençut i amb la generositat i la capacitat de mantenir aquest esforç mental que necessiten, i esperem que siguem capaços de plasmar-ho al camp”.

“Volem un partit de contundència en les àrees, on el rival no estigui còmode, ser verticals i tenir personalitat quan tinguem la pilota per a poder fer mal a l’àrea rival. Vull un equip que doni resposta a totes les facetes del joc”.

La resiliència de l’equip

“Configurar una mentalitat forma part de la nostra identitat. El més important dels equips és configurar una mentalitat, creure en uns valors i, a partir d’aquí, aquesta cultura de treball en el dia a dia et porti a ser millor en la competició i a tenir més recursos. L’equip ha demostrat capacitat de superar adversitats, però també hem entrenat colpejar primer, i fins ara no ho hem aconseguit”.

Diego Martínez és el segon entrenador que més vegades ha guanyat al Barça des de la temporada 2019/20

“El derbi és especial, i em sento molt il·lusionat amb aquest. Competir contra els millors sempre et fa millor, i fer-ho com a entrenador de l’Espanyol ho fa encara molt més especial i únic. Això en si mateix afegeix un component emocional. Sabem que defenem un sentiment que està dins l’ADN d’aquest club i ho hem intentat transmetre als jugadors”.

Quin missatge envia als jugadors?

“Té a veure amb l’emocional, però no tant amb l’excitació sinó més amb el control emocional. Jugues des d’un sentiment, però has de fer-lo des d’un pla de partit”.

César Montes

“Evidentment sumar un guerrer més per a la causa crec que és important. He estat molt clar amb les necessitats. Tant de bo el puguem ajudar i que ell s’adapti el més ràpid possible. Serveix per a pal·liar una mica la baixa de Keidi que estarà un temps fora, i anímicament és bo per a l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)