Espanyol

Crida a la tranquil·litat

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau prepara l’enfrontament de diumenge contra el Getafe per poder sortir de la zona de descens, mentre espera moviments en el mercat de fitxatges

La situació de l’Espanyol en la lliga no és ni de bon tros per tirar coets. El conjunt blanc-i-blau és segon per la cua, amb només 14 punts, la majoria dels quals provenen d’empats, ja que només ha aconseguit vèncer l’Athletic a San Mamés i el Valladolid a casa. Pel davanter Joselu, però, “no és el moment encara de parlar de partits vitals ni de finals”, perquè “queden tres jornades de la primera volta i tota la segona, així que cal pensar amb una mica de tranquil·litat”.

De fet, el davanter manté la mateixa idea que ha defensat al llarg de la temporada, i és que “al final l’equip no patirà”, és a dir, que per molt que ara només superi l’Elx en la classificació, Joselu està convençut “que això és un sot, per on ja han passat altres equips”, i diu que confia plenament “en els meus companys i en el fet que tenim les eines per sortir d’aquí”. I en descriu una mostra: “L’altre dia estàvem a darrere i després vam remuntar, i això a primera és molt difícil.”

L’optimisme del golejador periquito contrasta amb el malestar de l’afició, que veu que si l’any passat les coses ja van ser complicades, enguany encara poden ser-ho més. El jugador afirma que entén aquest sentiment, però alhora llança un missatge sense esquerdes: “Tenim una gran plantilla, l’equip està fort i amb una mentalitat guanyadora”, una confiança basada en “els canvis que hi ha hagut des de començament de temporada”: “Ara defensem molt millor i cometem menys errors”, explica. Això sí, “falta una mica de sort per aconseguir més punts”.

Justament això és el que l’Espanyol buscarà diumenge al Coliseum Alfonso Pérez, “els tres punts, tot i que sigui complicat”. Si aquest objectiu no es dona “tampoc ens hem d’obsessionar perquè tots sabem quin tipus de camp és, però hi anirem a guanyar”, va explicar ahir el futbolista nascut a Alemanya en una roda de premsa després de l’entrenament preparatiu per al duel contra el Getafe. “Una victòria seria molt important per la dinàmica en què estem, però sigui com sigui l’equip no deixarà de treballar”, va sentenciar.

Joselu també va parlar sobre l’arribada de possibles fitxatges: “Si vinguessin jugadors, ajudaria la plantilla a dosificar per poder tenir varietat, i si no en venen, ho haurem de treure nosaltres.”

OPTIMISTA

No és el moment encara de parlar de partits vitals ni de ‘finals’, encara queda molt
Joselu
JUGADOR DE L’ESPANYOL

Competició refusa la denúncia contra el Barça

P.M.

El comitè de competició de la federació espanyola es va pronunciar ahir sobre la reclamació que l’Espanyol li havia fet arribar, on al·legava alineació indeguda de Robert Lewandowski en el derbi del 31 de desembre al Camp Nou (1-1) i pel qual demanava la impugnació del partit. El comitè va decidir no només desestimar la petició sinó que va arxivar el cas, una decisió en la mateixa línia que ja havia manifestat el mateix dia del derbi després d’una reunió d’emergència, i és que no podia deixar sense efecte una resolució judicial, després que el tribunal central contenciós de Madrid concedís al Barça una mesura cautelar. El club blanc-i-blau, això sí, té deu dies hàbils per presentar un recurs al comitè d’apel·lació contra la decisió presa pel de competició.

En el darrer partit de lliga abans de l’aturada mundialista, el jugador polonès va ser expulsat a El Sadar per doble amonestació i, a més, va ser castigat amb dos partits de suspensió per haver-se tocat el nas, un gest que l’àrbitre Gil Manzano va entendre com una desconsideració. El Barça va presentar una queixa formal per evitar l’absència de Lewandowksi, sense èxit; tot i que la cautelar va permetre a última hora alinear el davanter contra el conjunt periquito.No va ser així contra l’Atlético ni ho serà contra el Girona i el Getafe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)