Espanyol

Diego Martínez: “Necessitem una millor versió de la nostra millor versió”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut aquest migdia en roda de premsa prèvia al partit de diumenge (14h) contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Cabrera i Melamed no han entrenat amb el grup

“No han entrenat amb el grup perquè un ha tingut dècimes de febre aquesta nit i l’altre està amb problemes d’estómac”.

Quin partit s’espera contra el Getafe?

“El Getafe és un equip fort, incòmode, amb una molt bona organització defensiva i que té molt talent a dalt. Està en una bona línia perquè ha fet bons partits recentment i està en un bon estat de confiança. Serà un partit incòmode i hem d’anar mentalitzats, però amb molta confiança de saber que podem guanyar el partit. Haurem de fer diversos ajustaments per les baixes que tenim i per les característiques del rival. Esperem un partit llarg i amb moltes fases”.

Partit clau

“Tots són clau. Clar que necessitem guanyar i que és un partit entre dos rivals amb un marge de punts molt similar. Volem guanyar i millorar la nostra millor versió. Serà un partit de detalls i no cometre errors”.

En què ha millorat l’equip respecte a l’inici de temporada?

“Necessitem una millor versió de la nostra millor versió. L’equip està més ferm, més madur i més estable durant els partits. Els errors que estem cometent són futbolístics. Soc el primer que sent aquesta frustració i entenc que l’aficionat se senti disgustat amb l’equip. Hem de quedar-nos amb les coses positives i continuar corregint certs aspectes”.

Espera alguna incorporació?

“No depèn de mi. Tenim clar el que necessitem, és una evidència. Estic molt il·lusionat amb el següent partit. Estem molt a prop d’aconseguir tres punts en comptes d’un. És una pena que, davant una setmana tan bonica que tenim per davant, al final hàgim de tenir en compte tants factors. Sense anar més lluny, l’altre dia si a Òscar Gil li treuen la cinquena targeta groga, anem sense laterals. Rubén Sánchez ahir no va poder entrenar per una molèstia. Necessitem aquestes incorporacions i esperem que arribin”.

“Hi ha unes necessitats claríssimes i evidents. Pels canvis, per competir perquè un refredat no sigui un drama... És una necessitat que tots compartim i som conscients. Amb el que tenim li traurem el màxim rendiment”.

Situació de Lecomte i la porteria

“Hem d’estar oberts a millorar qualsevol posició. Necessitem tres porters si surt Lecomte. Trobar un bon nivell i un rendiment immediat seria fonamental”.

Adaptació de César Montes

“Està treballant molt fort. Li hem de donar el seu temps, un temps que no tenim perquè ja estem competint. És un jugador de molt nivell, que ens ajudarà en el joc aeri i que ve amb molt bona mentalitat. També és cert que l’adaptació al futbol europeu té el seu procés”.

Brian Oliván, baixa per sanció

“S’ha convertit en un jugador molt important per l’equip per al seu rendiment. És molt millor jugador que quan va arribar. Però ell no estarà i el que surti aportarà coses diferents”.

Com està l’ànim de l’equip?

“A ningú li agrada estar en descens. Entenc l’aficionat. Ens en sortirem segur. No ens agrada estar aquí i volem entrar en la dinàmica de guanyar més partits. No mirarem la classificació més enllà de la jornada 38, que és quan s’ha de mirar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)