Espanyol

Diego Martínez: “Ens emportem tres punts molt merescuts”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria treballada i patida fins el final contra el Mallorca (2-1). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Victòria contra el Mallorca

“Molt content, molt feliç. En la prèvia ja vaig dir que volíem guanyar, però guanyar en el nostre estadi és molt més especial. Hi ha hagut una connexió total amb la graderia. Estic molt orgullós dels jugadors i, sobretot, hem aconseguit tres punts importantíssims”.

Segona parella més golejadora de la lliga, Joselu i Braithwaite

“Nosaltres som un equip per a tot. Quan no és un és l’altre. L’altre dia va ser Sergi Darder. Lo important és guanyar i sumar punts. L’equip ha sabut imposar-se en un partit molt complex i complicat i ens emportem tres punts que els hem merescut i ens els hem treballat”.

Nico Melamed, el revulsiu del partit

“És un jugador que en les segones parts dona el seu màxim nivell. Nosaltres com a equip patim molt en les segones parts, amb molts gols en contra. Intentàvem trobar més oportunitats per marcar amb un partit molt obert. Des del principi de la segona part hem trobat moltes oportunitats per marcar”.

L’equip surt reforçat?

“Guanyar és molt difícil. Per a guanyar ja veiem que hem de fer moltes coses bé. Sempre intentem continuar creixent. Ha estat un partit molt difícil contra un rival que es tanca molt bé al darrere. Molt content per l’esforç. Quan hem de patir sabem patir. És per estar molt orgullosos i molt contents, i ara toca continuar treballant. Des de la tornada de Nadal estem en una molt bona línia. Aquests 27 punts ens els hem guanyat a pols”.

Martin Braithwaite

“Té un compromís brutal. Està fent un esforç molt gran per estar amb l’equip. Quan els teus principals jugadors tenen èxit és que l’equip futbolísticament potencia les qualitats de Braithwaite, Joselu quan ha estat, etc.

Canvis

“Sergi Gómez ha demanat el canvi per una molèstia muscular. Aleix Vidal l’hem canviat per decisió tècnica, i Braithwaite per gestionar el seu desgast”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)