Espanyol

Puado: “Serà difícil contra el Valladolid”

Javi Puado ha parlat avui als mitjans oficials de l’Espanyol del moment de l’equip. Les seves declaracions:

La victòria contra el Mallorca

“Va ser molt important. Més com està la situació a la classificació sempre és important sumar i si és de tres molt millor. Per nosaltres, a més, anímicament i per la confiança va ser important”.

L’equip respon

“Necessitàvem els punts i quan l’equip està amb aquesta necessitat treu partits molt importants. També ho vam fer contra el Getafe, l’Elx i tenim un partit importantíssim aquesta setmana”.

Valladolid

“Molt difícil, al seu camp. Ells venen amb ganes de sumar però tenim confiança i volem seguir sumant. Volem seguir pujant a la classificació i tranquils, allunyats dels llocs de descens”

Competir

“Menys el d’Almeria hem estat en tots els partits un equip competitiu. Algun punt se’ns ha escapat però fora de casa ens estem sentit còmodes, a diferència d’altres anys que potser ens costava una mica més, estem traient bons resultats i ho volem traslladar a casa, amb la nostra gent. Ara estem centrats en el Valladolid”

Moment personal

“Em trobo bé. Sempre que pugui ajudar a l’equip a guanyar doncs estic content i òbviament sempre volent més. El què em demani el mister, el què necessitin els companys i, com a davanter, si es fent gols doncs molt millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)