Espanyol

Pacheco: “No vull comparar-me amb Diego López”

El porter blanc-i-blau ha valorat la situació de l’equip en la roda de premsa prèvia del partit de diumenge al camp del Valladolid

Fernando Pacheco, en la prèvia del partit de diumenge a les 14h al camp del Valladolid, ha parlat de la situació actual de l’equip després de les últimes dues victòries, resultats que ajuden a “saber quin és el camí a seguir”. “L’equip està en línia ascendent. Hi ha noves incorporacions i tothom necessita el seu procés d’adaptació”, ha explicat el porter de l’Espanyol. Referent a la seva arribada sobre la botzina al club, ha confessat que “va ser un dia molt llarg” i que li dirà al seu representant que no vol tenir mai més moviments durant l’últim dia del mercat de fitxatges.

També, ha relatat la seva situació dins l’equip, admetent que està “molt content” de com li estan sortint les coses i de l’acollida que ha rebut, sobretot per part dels seus companys de posició. A més, ha tancat la porta a qualsevol classe de comparació amb Diego López, ja que vol fer el seu “propi camí”, afegint que “hi tinc molt bona relació i és un referent per mi”.

Sobre l’enfrontament d’aquest cap de setmana a l’Estadi José Zorrilla, ha avisat que “serà molt dur, però l’equip està mentalitzat”. Ha definit la lliga com “extremadament igualada” i on “cada partit és una guerra”. Amb relació a les claus per evitar el descens, ha repetit diverses vegades el tòpic “partit a partit”, i ha donat la recepta per aconseguir l’èxit. “Tenir clar què et demana l’entrenador, ser un equip sòlid i anar tots en la mateixa direcció”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)