Espanyol

Diego Martínez: “No serveix de res mirar què fan els rivals”

Després de sumar els tres punts contra el Mallorca, l’Espanyol té l’oportunitat d’aconseguir la seva tercera victòria consecutiva aquest cap de setmana a l’estadi José Zorrilla. Si els de Diego Martínez guanyen davant el Valladolid, seria el primer cop en quatre anys que el club encadena tants resultats favorables seguits. El tècnic gallec ha respost durant la roda de premsa a temes com el bon moment que estan vivint, la solidesa fora del RCD Stadium o com adaptar a Joselu després del seu retorn:

Solidesa fora de casa

“Quan vam arribar al club volíem que l’equip no diferenciés entre jugar a casa o a fora. Tenim millor registre com a visitants, però crec que hem merescut més punts en el RCDE Stadium. Són dinàmiques”.

El Valladolid

“Són un rival i estadi complicats, i sempre generen ocasions. Tenen molt bones individualitats, tant a les bandes com a la davantera, i jugadors amb molt bon toc de pilota”.

Dues victòries seguides

“M’és igual que pugui ser el primer cop en quatre anys que s’encadenin tres victòries consecutives. Cada setmana és com començar un llibre nou. Si ens centrem en el present, el futur serà millor. La lliga està molt igualada. Els punts ens reforcen, però per guanyar aquest cap de setmana haurem de fer un gran partit”.

La parella Joselu-Braithwaite

“Les seves xifres golejadores són molt bones, i quan no marquen també ajuden a l’equip en altres aspectes. S’ha de buscar l’equilibri perquè juguin junts. Poder jugar amb diferents sistemes és riquesa i un problema pel rival, i, independentment de la formació tàctica, les posicions dins del camp sempre són dinàmiques. En el futbol modern és primordial dominar el màxim de fases del joc”.

Consistència de l’equip

“Si la lliga hagués començat després de l’aturada pel Mundial, estaria molt content. L’equip ha crescut individualment i col·lectivament. Independentment del que passi diumenge, s’ha de seguir en aquesta línia. No serveix de res estar cada setmana mirant què ha fet el rival”.

La convocatòria

“Keidi Bare i Gori han participat parcialment amb el grup. Encara no estan preparats per l’alta competitiva. L’onada de fred que ha patit el país els últims dies també és un factor a tenir en compte en les recuperacions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)