Espanyol

Luis García: “Vam sortir reforçats de la derrota”

L’Espanyol ja mira endavant després de perdre el passat dilluns a Tenerife. L’equip blanc-i-blau afronta tres partits importants en una setmana i el tècnic, Luis García, es mostra optimista perquè veu l’equip compromès i conscient dels errors comesos. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La derrota de Tenerife

“És difícil d’explicar per la gent que només mira el resultat, però nosaltres mirem més enllà. Creiem en el procés, en l’adaptació i en com està treballant l’equip. Vam sortir molt reforçats de la derrota. L’hem gestionat molt bé internament. L’equip és conscient que hi ha coses a millorar, però se’n van fer moltes bé. Tenim clar què volem ser i com volem aconseguir-ho. El futbol va ser bastant injust amb nosaltres, però no ens aturem en això. Seguim mirant-nos, amb autocrítica per continuar millorant i amb ganes de potenciar allò en què sabem que som molt bons”.

Rotacions

“Sempre és important tenir la plantilla compromesa i que qualsevol jugador pugui participar d’inici. Clar que penses en rotar. Tenim 12 o 13 dies molt importants, amb quatre jornades. Tots serem necessaris perquè hi ha una acumulació, només tindrem dos dies de descans entre dilluns i dijous i cal que tothom estigui disponible. Tothom està endollat, amb ganes, il·lusió i ambició”.

Racing de Ferrol

“Independentment de si és un recent ascendit o no, està en aquesta categoria. Al final és una etiqueta que posem als equips que arriben, però treballen bé, són equilibrats i porten els punts que porten perquè estan fent les coses bé. Ens hem de centrar en nosaltres”.

Les baixes

“Ni Keita, ni Jofre, ni Lazo estaran demà. Keita i Jofre continuen en els últims processos per entrar amb el grup. Estan treballant per jugar algun dels pròxims partits. Keita volia venir a la concentració i estar amb el grup. Això vol dir que estem generant una identitat. Lazo és un tema personal”.

Pacheco

“L’error del porter s’assenyala més, però sempre li demanaré que busqui els jugadors lliures. Mai li retrauré res a un jugador que fa el que nosaltres busquem”.

Cristóbal Parralo

“Estaré eternament agraït a ell perquè va fer que arribés al club de la meva vida i que visqués tot el que he viscut. Va apostar per mi. Serà especial saludar-lo a casa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)