Espanyol

Aguado: “Hem de tocar de peus a terra, però amb ambició”

L’Espanyol va encaixar dilluns la primera derrota de la temporada a camp del Tenerife. Un partit que va significar el debut d’Álvaro Aguado. El jugador nascut a Jaén ha explicat als mitjans oficials del club que l’equip es troba amb força i confia en guanyar els tres pròxims partits que l’equip de Luis García jugarà en una setmana: Racing de Ferrol (dilluns 2), Cartagena (dijous 5) i Vila-real B (dilluns 9). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La derrota i el moment

“Va haver-hi una comunió després del partit. Ni érem tan bons quan havíem guanyat quatre partits seguits, ni ara som tan dolents. No aconseguirem mantenir-nos al febrer ni pujarem en un mes. Hem de tocar de peus a terra i continuar amb la mateixa humilitat, però amb la màxima ambició que implica l’escut de l’Espanyol i amb la personalitat adequada per intentar treure el màxim de punts possibles per aconseguir l’objectiu”.

Els pròxims partits

“Tenim una setmana complicada amb tres partits. Crec que estem prou capacitats per treure’ls endavant. Tots costaran, però volem començar amb una victòria el pròxim dilluns”.

Lliga igualada

“Del primer al setè hi ha pocs punts. Serà una lliga molt competida i llarga. L’equip que toqui de peus a terra, sigui fiable i tingui pocs moments dolents, serà qui més a prop estigui de l’objectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)