Espanyol

Errades que costen punts

Espanyol.Els blanc-i-blaus, molt espessos en atac, encaixen la primera derrota del curs per una pífia de Pacheco a la frontal de l’àrea

Tenerife 1 Espanyol 0

TENERIFE:Soriano, Medrano, León, Sergio (Bodiger, 92’), Amo, Alexandre, López (Jesús, 92’), Waldo (Mo Dauda, 73’), Enric Gallego (Ángel, 82’), Mellot, Luismi (Teto, 81’).ESPANYOL:Pacheco, Omar, Cabrera, Calero (Sergi Gómez, 64’), B. Oliván (Ramon, 72’), Pol Lozano (Edu Expósito, 64’), Keidi Bare (Aguado, 82’), Nico Melamed (Salvi, 72’), Braihwaite, Pere Milla, Puado.GOLS:1-0 (16’) Enric Gallego.ÀRBITRE:Arcediano Monescillo.T.G.:Brian Oliván, Pere Milla, Luismi Cruz, Soriano, Ramon.T.V.:Cap.PÚBLIC:18.158 espectadors a l’estadi Heliodoro Rodríguez López.

L’Espanyol va encaixar la primera derrota de la temporada en un dels estadis més complicats de la categoria, l’Heliodoro Rodríguez López. Els blanc-i-blaus, que van anar clarament de més a menys, van estar molt espessos en atac, desaprofitant nombroses ocasions per, almenys, emportar-se un punt. Per la seva banda, el Tenerife no va generar tant, però sí que va tenir les idees més clares sobre el seu pla de partit. Els d’Asier Garitano en van tenir prou amb una pífia imperdonable de Pacheco a la frontal de l’àrea per fer el primer i únic gol del duel al cap d’un quart d’hora de joc i emportar-se els tres punts. El porter periquito, en l’intent de sortir amb la pilota controlada, no va saber superar la pressió d’Enric Gallego, i aquest li va pispar l’esfèrica per marcar a porteria buida.

Aquest matx tampoc va estar exempt de polèmica. En el temps afegit de la primera part, l’Espanyol va reclamar un penal per una caiguda d’Omar a l’àrea local. Una jugada clara i que podria haver canviat el desenllaç del duel. En el segon temps, els periquitos amb prou feines van inquietar la porteria defensada per Soriano. Amb aquesta derrota, els de Luis García deixen escapar l’oportunitat de situar-se líders i cauen a la tercera posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)