Espanyol

Victòria molt patida de l’Espanyol contra el cuer (0-2)

L’Espanyol s’ha imposat aquest vespre al Cartagena, el cuer de la categoria, amb gols de Pere Milla (20’) i Braithwaite (93’). Un triomf que permet als blanc-i-blaus situar-se líders de segona.

El duel ha començat amb una ocasió claríssima per a l’Espanyol. Abans d’arribar al minut de joc, en la primera arribada dels blanc-i-blaus, Edu Expósito ha fet una gran passada de la mort a Puado i, aquest, a porta buida ha enviat l’esfèrica per sobre el travesser. Després d’aquesta oportunitat aïllada, ha estat el Cartagena el que ha començat a atacar més i millor, arribant amb més insistència a la porteria rival davant un rival espès, sense idees en l’elaboració de les jugades i perdent moltes pilotes en zona perillosa. Tot i això, els periquitos no perdien la cara al duel, i en el minut 14 Edu Expósito ho ha provat amb un xut des de la frontal que ha marxat desviat. Poc després, però han tingut l’encert que havia faltat anteriorment, i Pere Milla no ha perdonat per fer el primer gol del matx. Bona combinació dels blanc-i-blaus a camp contrari i Puado assisteix a la perfecció des de la banda dreta a Pere Milla, que ha aparegut des de segona línia per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa amb una rematada des de l’àrea petita (20’). Aquest gol ha despertat l’Espanyol, que en el minut 26 l’ha tornat a tenir amb un xut de Braithwaite davant la línia de gol que ha topat amb el porter local, Marc Martínez. Els últims compassos han estat tot un monòleg pels de Luis García, que han pogut fer-se amb la possessió de la pilota sense rebre cap mena de pressió dels rivals. Tot i això, no han trobat la manera de generar més perill i s’ha arribat al descans amb aquest mínim avantatge.

A la represa, la tònica ha continuat sent la mateixa. L’Espanyol s’ha fet amo i senyor de l’esfèrica, i la primera més clara ha arribat a pilota aturada amb un xut de falta directa de Melamed que ha refusat Marc Martínez (48’). Els de Luis García s’han refiat, i en un contracop del Cartagena, el duel es podria haver complicat. Embaló ha estavellat un xut al travesser en el minut 54, quan Pacheco ja estava superat. El mateix porter blanc-i-blau ha estat a punt de regalar l’empat amb una errada en la sortida de pilota. El Cartagena ha fet un pas endavant, i l’Espanyol ha mostrat la seva pitjor cara, molt desordenat i amb moltes imprecisions. Tot i això, quan pitjor ho estaven passant, Braithwaite ha sentenciat el matx en el temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)