Espanyol

L’Espanyol supera el Valladolid i recupera el lideratge (2-0)

L’Espanyol s’ha imposat al Valladolid (2-0) amb gols de Braithwaite (8’), de penal, i Javi Puado (35’) i torna a situar-se líder de segona amb un punt per sobre del Tenerife, segon classificat.

L’Espanyol ha estat el clar protagonista en els primers compassos del matx, fent-se amb la possessió de la pilota i sent verticals. Molt aviat, els blanc-i-blaus han trobat el premi. En el minut quatre, l’àrbitre ha xiulat penal a favor del quadre català després que el porter visitant John Victor fes caure a Braithwaite dins l’àrea. En primera instància, el danès ha errat el xut des dels onze metre, però el penal s’ha hagut de repetir i en la segona oportunitat Braithwaite no ha fallat per situar en el minut 8 l’1 a 0 en el marcador. El Valladolid ha despertat, i poc després ha disposat d’una ocasió claríssima. Sylla ha retallat davant Cabrera i ha engaltat una fuetada que ha topat amb una mà miraculosa de Pacheco per evitar l’empat. Amb el pas dels minuts, els de Pezzolano han fet un pas endavant, situant-se a camp rival i amb Sylla com a principal argument ofensiu. Tot i així, els hi costava generar perill davant una defensa solvent dels blanc-i-blaus. Un Espanyol que, quan més estava patint, ha fet el gol de la tranquil·litat de les botes de Puado (35’). Gran assistència filtrada de Melamed perquè el davanter superes a John Victor pel pal curt amb una rematada potent des de dins l’àrea.

A la represa, el Valladolid ha intentat posar contra les cordes a l’Espanyol, que s’ha tancat al darrere per defensar el resultat. Les nombroses pèrdues de pilota dels periquitos han facilitat les arribades dels visitants, que no estaven encertats de cara a porteria. Malgrat jugar amb foc durant tot el segon temps, el resultat no s’ha mogut i l’Espanyol s’ha endut una victòria d’or per consolidar-se en el lideratge.