Espanyol

Luis García: “S’ha de donar molt valor a aquesta victòria”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha parlat davant els mitjans de comunicació després de la victòria contra el Valladolid (2-0). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“En la primera part ens hem posat per davant de manera clara i merescuda, sent eficaços en les ocasions que hem tingut. Fins al descans ens han inquietat perquè entrava gent per dins. En la segona part ho hem ajustat i excepte l’última ocasió que atura molt bé Pacheco, no s’ha generat pràcticament res. Estava més a prop el 3 a 0 que el 2 a 1. Quan diem que confiem plenament amb la plantilla, treballem moltíssim per intentar aconseguir diferents registres perquè el jugador sigui més complet, aquest ho demostra. Tot l’equip ha fet un partit extraordinari a nivell defensiu, amb moltíssim compromís i sabent que avui no estàvem tan clars amb pilota. Avui hem competit i defensat molt bé. S’ha de donar molt valor al que fa l’equip. Els jugadors creuen amb el que proposem i, a sobre, ho fan amb passió i ganes”.

Pragmatisme de l’equip

“S’ha de donar molt valor a la victòria perquè al davant teníem a un molt bon equip. Hem fet el que havíem de fer, posar-nos per davant i, a partir d’aquí, gestionar i intentar fer el tercer. La segona part l’hem tingut molt controlada. Tots han fet un gran esforç en una setmana que no ha estat senzilla perquè un altre cop hem tingut menys temps per preparar el partit que el rival. S’ha de donar molt mèrit al que fan als jugadors. S’ha de tenir tranquil·litat perquè estem fent les coses bé i hem de tenir paciència”.