Espanyol

Triomf per mirar amunt

Espanyol. Braithwaite, de penal, i Javi Puado donen una victòria d’or al conjunt blanc-i-blau, que torna a situar-se líder de segona

Espanyol 2 Valladolid 0

ESPANYOL:Pacheco, Calero (S. Gómez, 89’), Cabrera, Puado, Pere Milla, Brian Oliván, Gragera, Aguado (Keidi Bare, 63’), Nico Melamed (Jofre, 63’), Braithwaite (Keita Balde, 86’), Omar (Oscar Gil, 86’).VALLADOLID:John, Pérez, Meseguer (Montiel, 63’), Boyomo, Sylla, Monchu, Sánchez, Gustavo, Escudero (Rosa, 77’), Juric, Kenedy (Cedric, 77’).GOLS:1-0 (8’) Braithwaite (P). 2-0 (35’) Puado.ÀRBITRE:Caparrós Hernández.T.G.:John, Gustavo, Omar, Nico Melamed, Gragera, Montiel.PÚBLIC:21. 439 espectadors a l’Stage Front Stadium.

Cornellà-El Prat és el fortí de l’Espanyol. Els blanc-i-blaus encara no saben el que és perdre aquesta temporada a casa. Ahir van regalar a les més de 21.000 persones que es van apropar fins a l’estadi una victòria crucial per continuar mirant cap amunt. Els de Luis García es van refer de l’ensopegada a La Ceràmica amb un gran partit davant el Valladolid, que arribava a Barcelona en ratxa després de cinc victòries consecutives. Els blanc-i-blaus els van parar els peus amb una actuació solvent i convincent en totes les facetes del joc. Sobretot, destacar l’efectivitat de cara a porteria. Van saber aprofitar a la perfecció les poques ocasions clares que van disposar per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. Triomf que dota a l’equip de confiança per encarar els tres partits que venen, tots contra rivals directes per l’ascens. De moment, l’Espanyol acabarà aquesta jornada líder de segona, amb un punt d’avantatge respecte el segon classificat, el Tenerife.

Amb tres canvis respecte l’últim onze, Brian Oliván per Ramon, Gragera pel lesionat Pol Lozano i Melamed per Sergi Gómez, el duel va començar de manera immillorable per a l’Espanyol. En el minut 4, l’àrbitre va xiular penal a favor dels espanyolistes per una caiguda de Braithwaite dins l’àrea. El danès va errar el xut des dels onze metres, però el penal es va haver de repetir i en la segona, el davanter no va fallar per situar l’1 a 0 en el marcador. Els de Pezzolano van fer un pas endavant i quan més estava patint l’Espanyol, va arribar el gol de la tranquil·litat de les botes de Puado (35’) després d’una gran assistència filtrada de Melamed.

La segona part va ser un monòleg dels visitants, que es van situar a camp rival, però no van disposar d’ocasions clares per inquietar un Espanyol que, malgrat jugar amb foc, es va endur els tres punts i es consolida en el lideratge. Pacheco, amb una gran intervenció en la recta final del duel, va evitar el gol del Valladolid. Aquest equip mira cap amunt.

ELS VESTIDORS

Hem competit i defensat molt bé. Els jugadors creuen amb el que proposem i ho fan amb passió i moltes ganes
S’ha de donar molt valor a aquesta victòria i al que fan els jugadors. S’ha de tenir tranquil·litat
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)