Espanyol

L’Espanyol diu adeu a Luis García

Espanyol El tècnic asturià és destituït del càrrec per la porta del darrere; Lluís Miquel Ramis és la nova aposta

L’Espanyol va comunicar ahir l’adeu de Luis García com a entrenador blanc-i-blau. La decisió del club va ser presa per la mala dinàmica que havia agafat l’equip i, segons explicaven en el comunicat, per perdre pistonada en l’objectiu principal, que és el retorn a primera divisió. L’equip havia entrat en una mala dinàmica amb les derrotes contra el Vila-real B, l’Sporting i el Leganés, i en el darrer empat a casa contra l’Eibar a les acaballes del matx. En la lliga, l’equip, però, segueix a la part alta de la taula a tres punts de l’Sporting, equip que marca l’ascens directe amb 27 punts. Dels últims 15 punts, l’Espanyol n’ha sumat 4, fet que l’ha portat de la primera posició a la cinquena.

El president, Chen Yansheng, va voler agrair la seva tasca, tot i fer-ho a través d’un comunicat al web del club; un final inesperat per molts aficionats blanc-i-blaus per a una figura emblemàtica del club. L’exfutbolista i capità dels periquitos, ara liderant l’equip a la banqueta, va agafar el relleu de Diego Martínez el curs passat a primera divisió durant el mes d’abril. Després d’un final de curs molt dur, el conjunt català va perdre la categoria per sisena vegada en la seva història, malgrat la lluita fins al darrer moment per la permanència. Malgrat tot, l’Espanyol va ratificar la confiança en ell per capgirar la situació i crear un projecte esportiu entorn a Luis García.

Les reaccions no van tardar a arribar a les xarxes socials. Pol Lozano i Jofre Carreras van expressar el seu agraïment a l’entrenador que ha dirigit 23 partits en dues temporades. Amb el seu relleu, Chen contractarà el desè entrenador en els set anys de la seva presidència en el club blanc-i-blau.

Ramis, la nova aposta

En espera que es faci oficial, la nova aposta de l’equip blanc-i-blau és Lluís Miquel Ramis, que en les darreres tres temporades ha dirigit el Tenerife a segona divisió. El tècnic tarragoní dirigirà el projecte fins a final de temporada amb un objectiu fixat entre cella i cella: l’ascens de categoria. Amb el conjunt illenc, Ramis va vorejar l’ascens el curs 2021/2022 contra el Girona. A més a més, el català té experiència amb dos clubs més, l’Almeria i l’Albacete, en la categoria de plata. Una figura que convenç l’entitat blanc-i-blava per mirar de canviar les coses i tornar a la dinàmica guanyadora en una categoria que no espera ningú. En les pròximes hores es farà oficial la contractació del nou tècnic.

DECISIÓ SOBTADA

L’Espanyol perd la confiança amb Luis García, que és destituït amb l’equip al 5è lloc

RELLEU IMMEDIAT

Ramis és la nova aposta del club català, que ho farà oficial en les pròximes hores
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)