Espanyol

Ramis: “Fent les coses bé contra el Burgos podrem tirar el partit endavant”

L’Espanyol juga demà (21.30h) l’últim partit de l’any contra el Burgos. L’entrenador blanc-i-blau, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia d’aquest duel que estan obligats a guanyar per no deixar escapar més oportunitats i continuar lluitant per les primeres places de la classificació. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Com està l’equip?

“La nostra obligació és no lamentar-nos del que va passar l’altre dia i centrar-nos en el partit de demà. Estem preparant el partit amb molta il·lusió perquè les coses funcionin i aconseguim la victòria. Estem confiats que fent les coses bé podem tirar el partit endavant”.

Crisi de joc i resultats

“Totes aquestes sensacions van molt unides al resultat. Si contra l’Andorra haguéssim aprofitat les ocasions que vam tenir i haguéssim guanyat, la reflexió haguès estat una altra. No ho vam fer i, per tant, queda una sensació negativa. Tot va en funció del resultat, i nosaltres juguem per obtenir resultats que és el que es reflecteix en la classificació i et fa complir els objectius”.

Bons resultats a casa

“A casa estem tenint un comportament bo. L’equip està junt, és agressiu, no deixa espais i no li generen gaires ocasions de gol. Intentarem aprofitar això. A casa tenim més confiança per assumir més responsabilitats, l’equip ho nota i es tradueix en més possibilitats de guanyar els partits”.

Partit contra el Burgos

“Volem ser nosaltres, plasmar-ho en el camp, demostrar del que som capaços. Cada partit és diferent, però hem d’aconseguir minuts bons de continuïtat i anar cap a on volem nosaltres i no on vol el rival”.

Baixes per al partit

“Les úniques baixes són Víctor, Nico Melamed, Cabrera i Lazo, i Pol Lozano i Gragera per sanció”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)