Espanyol

Taules al Principat

Espanyol. Els blanc-i-blaus sumen un punt insuficient a Andorra gràcies a un gol en pròpia porteria, en un partit en què es van veure clarament superats

Andorra 1 Espanyol 1

ANDORRA:Dani, Jose Marsà, Adri, Jandro (Bover, 79’), Lobete, Nieto, Ivan Gil, Molina, Petxarroman, Martí Vilà (Diego Pampín, 44’), I. Benito (Calvo, 79’).ESPANYOL:Pacheco, Óscar Gil (Omar, 78’), S. Gómez, Gragera, B. Oliván (Ramon, 45’), Keidi Bare, Pol Lozano, Puado (Jofre, 85’), Edu Expósito (Keita Baldé, 65’), Pere Milla (Salvi Sánchez, 65’), Braithwaite.GOLS: 0-1 (66’) Diego Pampín (p.p.). 1-1 (83’) Iván Gil.ÀRBITRE:Sesma Espinosa.T.G.:Keidi Bare, Nieto, Pol Lozano, Gragera, Keita Balde.PÚBLIC:3.020 espectadors a l’estadi nacional d’Andorra.

L’Espanyol continua molt lluny del nivell que se li exigeix i necessita si vol assolir l’objectiu de pujar a primera divisió. Els blanc-i-blaus van marxar de l’estadi nacional d’Andorra amb un punt insuficient i amb la sensació que hi ha molta feina per fer si es vol capgirar la situació. Ja són cinc partits consecutius sense guanyar fora de casa, oferint una imatge pobríssima. Amb Gerard Piqué a la llotja i l’escalf de 800 periquitos a la graderia, els de Luis Miguel Ramis es van veure clarament superats des del xiulet inicial per un Andorra que sabia a què jugava. Amb la pilota als peus, el conjunt tricolor va dominar totes les facetes del joc i va ser molt més agosarat que l’equip de Ramis, que, fins i tot, no va saber aprofitar un regal de l’Andorra en forma d’autogol. Nou empat, i nova oportunitat desaprofitada. Els tres punts els haurien situat provisionalment en posicions d’ascens directe.

Amb les novetats de Sergi Gómez i Gragera com a parella de centrals, i la presència de Pol Lozano i Keidi Bare al mig del camp, els blanc-i-blaus van patir des dels primers compassos. Els d’Eder Sarabia es van apoderar de la pilota i també van generar les ocasions més clares, amb una arribada perillosa de Lobete (11’), un xut al pal de Nieto (22’) i una nova ocasió del davanter tricolor, refusada per Pacheco.

Després de la represa, va arribar el gol dels blanc-i-blaus de manera accidentada, amb una centrada de Puado al cor de l’àrea que va marcar en pròpia porteria Pampín amb el pit, de forma incomprensible (66’). L’Espanyol, però, va ser incapaç de mantenir l’avantatge i va veure com Iván Gil va fer el gol de l’empat amb una rematada de cap(83’).

Ara mateix no tenim les condicions per pujar, però estic segur que revertirem la situació
Luis Miguel Ramis
entrenador de l’espanyol
A partir del gol, no hem sabut gestionar el partit. Tots hem d’aportar molt més. En el còmput global, l’empat és el més just
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)