Espanyol

És moment de reaccionar

Espanyol. Els blanc-i-blaus, immersos en una crisi de joc i resultats, tanquen l’any contra el Burgos, equip que arriba pletòric

L’Espanyol només ha sumat dos punts en les darreres tres jornades de lliga. Un balanç molt pobre i preocupant per la imatge tan poc convincent de l’equip. L’empat contra l’Andorra va fer la ferida encara més grossa i va certificar el mal rendiment dels blanc-i-blaus, sobretot a domicili, i les poques alternatives en el joc dels de Ramis, que va demostrar que és un equip molt poc eficient tant en atac com en defensa. El d’avui contra el Burgos és l’últim partit de l’any; moment, doncs, de reaccionar i posar fi a aquesta mala ratxa per calmar els ànims i regalar una victòria a l’afició.

Els blanc-i-blaus, però, no ho tindran gens fàcil. Al davant hi haurà un conjunt que arriba pletòric després de set partits consecutius sense conèixer la derrota. Tot i això, Ramis està convençut que aquesta nit, jugant a casa, el duel es pot “tirar endavant”. “A casa el comportament és bo. Estem junts, som agressius i no ens generen situacions de gol. Ho intentarem aprofitar. Volem ser reconeixibles al camp i efectius en les situacions de gol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)