Espanyol

L’Espanyol surt viu d’un partit boig contra el Burgos (3-3)

L’Espanyol ha salvat els mobles contra el Burgos (3-3) després d’igualar el marcador en fins a tres ocasions amb els gols de Braithwaite (20’), Sergi Gómez (64’) i Puado (81’). Els blanc-i-blaus, però, han tornat a oferir una imatge molt pobre i només han sumat un punt, insuficient per situar-se en posicions d’ascens directe.

L’Espanyol ha començat el duel sent molt imprecís en la sortida de pilota. De fet, una pèrdua en zona perillosa ha provocat la primera ocasió de perill per al Burgos, amb una rematada de cap de Grego Sierra que ha marxat lleugerament desviada (3’). Tot i això, l’Espanyol ha continuat fidel al seu pla de partit, fent-se amb la possessió de la pilota i instal·lant-se a camp rival per mirar de trobar els espais amb paciència. Edu Expósito ha fet el primer xut entre els tres pals (11’) des de la frontal, que ha aturat sense problemes el porter visitant Caro. En l’acció següent, però, s’ha avançat el Burgos. Edu Espiau ha guanyat l’esquena a Calero, i ha assistit a Appin perquè aquest amb un xut creuat i potent superes a Pacheco per situar el 0 a 1 en el marcador. El gol de l’empat no ha tardat a arribar. En el minut 20, Braithwaite ha aprofitat un regal de la defensa del conjunt de Bolo en el balcó de l’àrea per superar a Caro. A partir de l’empat, els de Ramis han estat els que han continuat associant-se, però sense trobar la profunditat. Els blanc-i-blaus han estat incapaços de generar perill i ho han pagat car. En el temps afegit, en la sortida d’un córner, el Burgos s’ha tornat a avançar en el marcador amb una rematada de cap de Grego Sierra (45+5’). Primers 45 minuts molt pobres del conjunt català, que ha marxat als vestidors enmig d’una gran escridassada.

Al començament de la represa, una errada de Calero i una altra d’Aguado en zona de construcció no l’ha sabut aprofitar el Burgos per fer el tercer. Per la seva banda, els periquitos continuaven intentant arribar amb perill a l’àrea rival, fins que en el minut 64 Sergi Gómez ha tirat d’orgull per fer el gol de l’empat. El capità ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea a la sortida d’un córner per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. Amb el 2 a 2 en el marcador, el partit ha estat més obert que mai, i els visitants ho han aprofitat per tornar a avançar-se en el 74’ amb un gol de cap de Curro. Quan l’Espanyol ja semblava mort, Puado ha aparegut per tornar a igualar el matx (81’). Els periquitos han reclamat un penal sobre Braithwaite en el 88’, però l’àrbitre no n’ha volgut saber res.