Internacional

Cesc, 500 i pocs més

Chelsea. El migcampista arribarà demà al mig centenar de partits en la lliga anglesa en el duel que podria servir-li de comiat a Stamford Bridge

“500 partits en el futbol anglès, el millor futbol i el més competitiu del món, quin cicle que he viscut! Tinc a tocar el somni d’arribar a aquests números. Un altre moment d’orgull en la meva carrera. Us veig a l’estadi dissabte.” Amb aquesta piulada Cesc Fàbregas recordava ahir l’efemèride que viurà en el duel de la FA Cup contra el Nottingham Forest del cap de setmana. El migcampista català acompanyava el text, que citava els comptes del Chelsea i l’Arsenal, de tres fotografies donant les gràcies i saludant l’afició londinenca. La premsa anglesa ho va interpretar com un clar gest de comiat. El jugador format al Barça tan sols ha estat titular un cop en la lliga i ha jugat només sis partits des de l’arribada de Sarri a la banqueta. El dubte que té és si aguanta fins al juny, quan acaba contracte, o canvia d’aires ara, amb ofertes com la del Mònaco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)