1a divisió

El Real Madrid comença el viacrucis a Valladolid

1a divisió. Sense Champions League ni copa, i a dotze punts del Barça en la lliga, l’equip de Solari inicia avui la penitència d’un llarg final de curs

El Real Madrid comença avui, al Nuevo Zorrilla, un llarguíssim final de temporada de dos mesos i mig. Després de caure en la Champions League, contra l’Ajax, i de ser eliminats de manera humiliant en la copa i en la lliga pel Barça, els blancs passaran el primer tràngol a Valladolid. Allà els espera un equip necessitat, que ha sumat només un punt en les cinc darreres jornades i que, després d’un enlluernador inici de campionat, es troba molt a prop del descens. “Hem de tornar a ser nosaltres, oblidar tot el que ha passat i començar de nou”, va demanar Sergio González davant la premsa. El tècnic català considera que aquest és “el pitjor moment” per rebre el Real Madrid: “Voldran reivindicar-se, estan ferits en l’amor propi.” Per altra banda, Sergio no amaga l’esperança que el seu equip, que té moltes dificultats per veure porta, sigui capaç d’aprofitar la feblesa defensiva del gegant blanc: “Estan encaixant molts gols; a veure si som capaços de marcar.”

Sergio Ramos, sancionat per acumulació de targetes, no podrà ajudar els seus companys damunt la gespa, però viatjarà igualment a Valladolid, en un gest que subratlla el delicat moment del madridisme. A més del capità, Solari no podrà comptar amb els lesionats Carvajal, Lucas Vázquez, Llorente, Vinícius, Bale i Mariano.

El tècnic argentí va comparèixer ahir davant la premsa envoltat d’un ambient d’ultimàtum i, amb un retard d’una hora i vint minuts pel qual no va voler donar explicacions, va mostrar un tarannà més eixut que de costum, amb frases com aquesta: “En l’adversitat és on es veu qui hi és i qui no, qui desapareix, qui dona la cara.” Solari no va amagar que hi ha hagut jugadors que no han estat a l’altura de l’escut –“els ho he dit a la cara”– i es va negar a valorar la possibilitat que sigui destituït després del partit d’avui, un fet que molts donen com a segur, passi el que passi.

“No és el millor moment, però tenim una obligació professional. Tenim dotze partits al davant i hem de quedar al més amunt possible. A més, matemàticament encara hi ha possibilitats, tot i que hi ha una diferència molt gran”, va manifestar l’encara entrenador madridista .“Tots estem de passada, més en un lloc com aquest. El més important per a un entrenador és el següent partit. El compromís amb el club és màxim; és un honor servir aquest escut”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)