Internacional

El Manchester City sancionarà a Kyle Walker

Premier League. El lateral ha demanat disculpes després de saltar-se el confinament i fer una festa. El club anglès li obrirà un procediment disciplinari intern

El Manchester City prendrà accions disciplinàries amb el futbolista Kyle Walker després que aquest se saltés la quarantena per a organitzar una festa. Segons els mitjans anglesos, Walker no va fer cas a les recomanacions de seguretat durant el coronavirus i va fer la setmana passada una festa a la seva casa. Alguns rotatius van més enllà i, fins i tot, parlen de què va organitzar una festa amb dues prostitutes.

El futbolista anglès ha demanat disculpes en un comunicat. “Entenc que en la meva posició com a futbolista tinc la responsabilitat de ser un model. Com a tal, vull demanar disculpes a la meva família, amics, equip i afeccionats per decebre’ls”, ha dit tot afegint. “Hi ha herois aquí fora fent una diferència vital per a la societat en aquests moments. Les meves accions han estat en total contrast amb el que hauria d’haver fet durant la quarantena i vull reiterar el missatge, quedeu-vos a casa i estigueu segurs”, ha afegit.

Al seu torn. el Manchester City, en un comunicat, ha explicat que durant aquesta setmana duran a terme un procediment disciplinari intern per a tractar el cas de Walker.

Aquest no és el primer incident que hi ha amb jugadors de la Premier league, fa uns dies, el capità de l’Aston Villa, Jack Grealish, va patir un accident després de sortir de festa en ple confinament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)