Internacional

Watzke: “Tota la Bundesliga s’enfonsarà si es mantenen les exigents mesures”

Bundesliga. El director executiu del Borussia Dortmund posa en qüestió l’actual model de campionat si no es reprèn, aviat, la lliga. “Ara es tracta de salvar el futbol”, ha afirmat

El director executiu del Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, s’ha mostrat molt dur amb la situació actual d’aturada de la lliga d’alemanya i ha llançat un server advertiment. “Tota la Bundesliga s’enfonsarà si es mantenen les exigents mesures de prevenció sanitària”, ha argumentat. El director executiu ha reclamat que es reprengui el futbol a porta tancada el més aviat possible. “Si no juguem durant els pròxims mesos, tota la Bundesliga s’enfonsarà. I llavors no existirà una lliga en la forma que coneixem”, ha afirmat Watzke en una entrevista aa Sky TV.

Watze entén el descontentament dels aficionats i la possibilitat que no es jugui amb públic. “L’estat d’ànim no és aquí, no apareix per televisió’. Això és perfectament clar. Però es tracta de salvar el futbol!”. El jerarca tampoc vol que el futbol passi per davant d’altres activitats. “Fem tot el possible perquè puguem tornar al treball. No volem un tracte especial, definitivament no; però tampoc volem estar en desavantatge”, ha dit sobre les decisions adoptades pel Govern federal respecte al futbol alemany professional”.I afegia: “No volem començar amb una posició especial. Però, de nou, tampoc es pot comparar el futbol amb els altres esports més populars, volem exercir les nostres professions”, ha tancat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)