1a divisió

Sanitat aprova el protocol de LaLiga

Futbol. El govern espanyol autoritza les proves de la Covid-19 i les mesures per reprendre els entrenaments

El Consell Superior d’Esports ha comunicat formalment a LaLiga, la Federació i la AFE que el Ministeri de Sanitat ha aprovat el protocol presentat per LaLiga. Demà es farà oficial després de que es decreti l’ordre ministerial. “El Ministeri de Sanitat ha validat la pràctica totalitat del protocol sanitari que, amb les aportacions de nombrosos agents, es va remetre al departament que comanda el ministre Salvador Illa la setmana passada. El protocol ha mantingut els seus principis rectors, estructura, fases i clàusula de control i seguiment, i només serà públic en els pròxims dies, ja que necessita adaptar el seu contingut a les ordres ministerials que el Govern preveu aprovar aquests dies per a l’inici de la ‘Fase 0’ de la desescalada”, diu la nota pública del Ministeri de Cultura i Esports

La presidenta del CSD, Irene Lozano, ha informat personalment a totes les parts implicades. De fet, no deixa ser el compliment d’un dels punts dels Pacte de Viana. “Sanitat manté l’estructura i fases del protocol presentat per LaLiga”, afegeix el comunicat ministerial. Els tests de detecció de la COVID-19 es podran fer a partir de dilluns conforme a l’ordre ministerial del 13 d’abril. Tot i això, el Govern espanyol recorda que la situació actual no és una foto fixa i que tot pot variar “en funció de l’evolució de la pandèmia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)