Internacional

La Bundesliga comença a practicar el test de la COVID-19

Internacional. És la fase prèvia a la represa del campionat. Una decisió final que està en mans d’Angela Merkel i els ’lander’

La Bundesliga ha començat a practicar el test de la COVID-19 a tots els seus jugadors com a fase prèvia a una represa de la temporada amb partits a porta tancada per a la Primera i Segona divisió.Fonts de la DFL, patronal del futbol germànica, han informat de la mesura, que afectarà els 36 equips del futbol professional. Els partits es van suspendre al març però fa unes setmanes que la majoria dels clubs estan entrenant amb la perspectiva de poder reprendre els partits.

Els tests als jugadors és una condició prèvia i hauran de realitzar-se almenys dues per a cadascun dels futbolistes per a descartar un contagi.

Polèmica.

La qüestió ha aixecat polèmica, ja que es parla de fins a 20.000 anàlisi com a necessaris per a poder descartar contagis tant entre els jugadors, equip tècnic o personal dels estadis.

Els mitjans alemanys s’afirmen que la temporada podria reprendre’s el 9 de maig i així puguin disputar-se les nou jornades pendents fins al 30 de juny. Serien partits a porta tancada, amb un màxim de 300 persones en cada estadi.

No obstant això, es necessita encara que les autoritats dels ’Länder’ i el Govern d’Angela Merkel donin el seu vistiplau a totes les mesures protocol·làries. La Bundesliga porta setmanes pressionant pel seu retorn. Un represa que ha he de consensuada entre tots els clubs, tant de primera com de segona. Especialment, aquests últims, són els que estan insistint en què la lliga torni per evita el seu col·lapse econòmic. Ara la decisió està en mans de Merkel i els líders regionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)