1a divisió

Reunió telemàtica de Piqué, Illarramendi, Carvajal i Koke amb el govern espanyol

1a divisió. En la trobada, el futbolista català ha manifestat que haurien calgut més dies d’entrenament en grup abans del retorn a la competició

A deu dies del reinici de la lliga, el govern espanyol ha volgut conèixer de primera mà el pensament dels futbolistes. Per això, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, la presidenta del Consejo Superior de Deportes, Irene Lozano, i el director del Centre d’Emergències Sanitàries, Fernando Simón, han mantingut una videoconferència amb quatre futbolistes, Gerard Piqué (FC Barcelona), Dani Carvajal (Real Madrid), Koke Resurección (Atlético de Madrid) i Asier Illarramendi (Real Sociedad).

Estava previst que els capitans del Barça i el Madrid, Leo Messi i Sergio Ramos, estiguessin presents en aquesta trobada, però van delegar en els seus companys, Piqué i Carvajal. El blaugrana ha intervingut en diverses ocasions i el seu missatge ha estat clar: haurien fet falta més entrenaments col·lectius abans del retorn a la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)