1a divisió

Suspès el Marsella-Saint Étienne

Ligue 1. Quatre casos de coronavirus en el conjunt marsellès obliguen la lliga francesa a ajornar el partit que havia d’inaugurar el campionat

La lliga francesa no s’inaugurarà divendres amb el partit que havia d’enfrontar a l’Olympique de Marsella i al Saint-Étienne al Vélodrome com a conseqüència dels quatre casos de coronavirus que s’han detectat al conjunt marsellès i que han empès la lliga francesa a ser prudent i no arriscar amb possibles contagis.

Els integrants de l’OM, de qui no ha transcendit tots els noms –només el de Jordan Amavi– han estat posats en quarantena tal com estableix el protocol d’una lliga francesa que seguirà iniciant-se divendres, però amb la disputa del derbi entre el Nantes i el Girondins de Bordeus, que estava fixat per dissabte a les 17 hores i que com a conseqüència de l’ajornament del primer partit ha estat modificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)