3a divisió FEF

El fortí de Peralada

El conjunt orientat per Albert Carbó s’ha fet fort al municipal en aquesta segona fase; només hi guanya

Si el Peralada és a un pas de certificar la seva presència a tercera divisió una temporada més és gràcies al rendiment que està oferint en el municipal. I és que el conjunt orientat per Albert Carbó s’està mostrant intractable a casa darrerament i, de fet, en aquesta segona fase, només hi guanya; dels tres partits que hi ha disputat – contra l’Igualada (2-0), el Santfeliuenc (1-0) i la Montanyesa (2-0)–, tots, han acabat amb victòria verd-i-blanca i el seu feu, està sent la clau perquè la salvació sigui tan a prop. A falta de quatre jornades, els xampanyers treuen set punts al cinquè classificat, el Santfeliuenc, que marca el descens.

Els triomfs a casa doncs estan sent fonamentals. Els números parlen per si sols, ja que a l’esmentada fase per la permanència, els únics tres partits que ha guanyat, han estat al municipal i a domicili, ha recollit dos empats i una victòria. Ha canviat el conjunt xampanyer una dinàmica que no estava sent bona de local aquesta campanya ja que en la primera fase del campionat, de deu partits al municipal només va vèncer en tres, va empatar en quatre i en va perdre tres més. Segurament, els pocs punts assolits a casa, son un dels motius que expliquen que acabés abocat a acabar lluitant per la permanència.

El retorn del públic

Casualitat o no, el Peralada no ha perdut des que el públic va tornar al camp. El 21 de març, el club xampanyer va poder per obrir les portes del seu feu per a un 50% del total de l’aforament, tenint tots els espectadors un seient assignat, i aquell dia, l’equip verd-i-blanc es va imposar al Figueres (2-1) en el derbi de la Tramuntana. Va ser l’últim matx disputat a casa de la primera fase i amb l’inici de la segona, s’ha mantingut la inèrcia. El proper duel de local serà ja l’últim cap de setmana de maig en què rebrà al Valls. Abans, aquest diumenge visitarà l’Igualada en el què serà una nova oportunitat per seguir obrint escletxa i refermant-se en la part de dalt del grup.

LES DADES

4
Partits
ha jugat el Peralada amb públic al municipal des que es va permetre l’entrada d’aficionats, els 4 han estat victòries
3
Triomfs
acumula l’equip verd-i-blanc en la segona fase, tots assolits al municipal
Montanyesa- PERALADA
2-2
PERALADA- Igualada
2-0
Valls- PERALADA
1-1
PERALADA- Santfeliuenc
1-0
Pobla de Mafumet- PERALADA
2-1
PERALADA- Montanyesa
2-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)