3a divisió FEF

El Sant Andreu guanya a Terrassa (0-1) i jugarà la final contra el Cerdanyola

Fase ascens 2a FEF. Un gol de Joan Noguera en el minut 84 dóna la victòria a l’equip quadribarrat

La UE Sant Andreu ha aconseguit un lloc en la final del play-off d’ascens a segona divisió FEF després de guanyar el Terrassa a domicili. Un solitari gol de Joan Noguera en el tram final del duel ha estat decisiu. L’equip quadribarrat s’enfrontarà, diumenge de la setmana que ve, al Cerdanyola en una eliminatòria que donarà un lloc a segona divisió FEF, a l’espera que el Lleida Esportiu compri una plaça a primera divisió FEF.

El partit ha estat força igualat i no s’han vist gaires oportunitats de gol. Un xut de l’andreuenc Marcel Serramitja amb l’esquerra, que no ha trobat porteria per poc, ha estat l’aproximació més clara de la primera part. Després del descans, el local Arranz ha xutat al pal en els primers minuts i el visitant Ferrón ha desaprofitat un cara a cara amb el porter Ortega.

Josu ha portat perill a la porteria del Sant Andreu en el tram final, però han estat els quadribarrats els que han vist porta quan faltaven només sis minuts per al 90. Una falta lateral ha estat baixada per Yaya Sibidé en la línia de fons, superant el salt del porter, Ortega, i habilitant Joan Noguera que, davant la porteria, no ha perdonat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)