Mundial

La selecció espanyola s’imposa a Suècia (1-0) i es classifica de manera directa

Un gol de Morata en el minut 87 segella el bitllet de l’equip dirigit per Luis Enrique cap al Qatar

La selecció espanyola ha segellat el bitllet per al mundial. L’equip dirigit per Luis Enrique s’ha imposat (1-0) a Suècia, en un partit a cara o creu, en què a Espanya li valia l’empat i en què els suecs havien de guanyar, per la primera plaça del grup i el bitllet directe per la copa del món. La roja s’ha imposat per la mínima, amb molt de patiment, ja que Suècia ha tingut diverses oportunitats fins que Morata, en el tram final, en el minut 87, ha marcat el gol de la victòria. L’atacant de la Juve, que ha substituit a RDT en el minut 60, ha caçat un refús d’un xutàs al travesser de Dani Olmo per certificar la victòria del combinat estatal.