L’Olot supera el Figueres i referma el lideratge (0-1)

L’Olot i el Figueres s’han enfrontat a Vilatenim en el duel ajornat de la vintena jornada. Els olotins, que venien de perdre 0-4 contra la Pobla de Mafumet, han aconseguit una victòria per la mínima que li permet mantenir els tres punts d’avantatge respecte el Girona B, que també ha guanyat el partit ajornat contra el Sant Andreu. El Figueres, en canvi, es complica la vida amb aquesta derrota, i és que queda igualat a punts amb el Sants, l’equip que marca la zona de descens.

El partit ha començat mogut i amb arribades dels dos equips. Qui primer ha generat perill ha estat el Figueres, a pilota aturada, i després amb un xut de Domi Berlanga que ha sortit a l’esquerra de la porteria de Torra, el porter titular avui de l’Olot. Ferrón, que no s’ha acabat de creure que estava sol, ha tingut la primera clara de l’Olot, però ha rematat desviat. L’inici mogut ha culminat en el minut 36’, quan Xumetra ha rebut una gran passada d’Eloi Amagat, ha controlat amb el pit i ha superat Jaime marcant el 0-1.

En la segona part la intensitat no ha decaigut, però ha costat veure ocasions a les dues porteries. Això sí, les que hi ha hagut han estat clares. Primer l’ha tingut l’Olot en una acció entre Xumetra i Arranz que ha acabat amb la pilota al travesser (62’) i després l’ha tingut el Figueres en una falta directa de Pugi que ha obligat a Torra a fer una gran estirada (72’). En els minuts finals el Figueres s’ha bolcat a l’atac i ha tingut alguna ocasió perillosa a pilota aturada, sobretot amb un remat de Joel Arimany que ha tret sota pals Èric Vilanova.