El Peralada perd al camp de la FE Grama i s’allunya del somni (1-0)

El Peralada ha patit la tercera derrota de la temporada en el partit ajornat al camp de la FE Grama corresponent a la vintena jornada (1-0). Els xampanyers es queden així en la cinquena posició, tancant les posicions de play-off però amb els mateixos punts que el sisè, l’Hospitalet. A més, els d’Hèctor Simón veuen com l’Olot, el líder, s’escapa a set punts.

El Peralada ha tingut un partit complicat, i és que en la primera part cap dels dos equips ha aconseguit controlar el partit i hi ha hagut poques ocasions. En la represa el guió no ha canviat, però la FE Grama s’ha avançat amb un gol de Montalbán en el minut 57’. A partir de llavors els xampanyers, que no han estat del tot fins, han intentat fer un pas endavant i han gaudit de les millors ocasions, però no han trobat el camí del gol per empatar el partit.