El Girona B remunta a Sant Andreu i manté l’estela de l’Olot (2-3)

El Girona B ha aconseguit una victòria importantíssima al camp del Sant Andreu (2-3) en el partit ajornat de la dinovena jornada, que li permet continuar a tres punts de l’Olot, que avui també ha recuperat i guanyat el partit contra el Figueres a Vilatenim. Els d’Axel Vizuete han començat perdent, però han estat prou efectius en la segona part per capgirar el marcador.

En els primers minuts els dos equips han tingut bones arribades, tot i que les més clares han estat del Sant Andreu. De fet, els quadribarrats no han tardat a avançar-se en el marcador, quan Albertito ha rematat una centrada de Domènech al fons de la xarxa (19’).

Després del gol pràcticament no hi ha hagut perill en la primera part, i en l’inici de la segona el Girona B ha sortit amb força. Primer ha marcat Dawda, però l’àrbitre l’ha anul·lat, i després Gabri ha marcat el gol de l’empat que sí que ha pujat al marcador (49’). A partir de l’empat el domini ha estat del Sant Andreu, que ha tingut nombroses ocasions per tornar a avançar-se. L’efectivitat, però, l’ha posat el Girona B, i és que Pau Víctor ha marcat l’1-2 en la primera ocasió després del gol (76’). La sentència ha arribat en el minut 89’, quan Àlex Sala ha marcat l’1-3 de falta directa. En el temps afegit, això sí Aparicio ha posat emoció amb el 2-3. però el Sant Andreu, que després s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Llamas, ja no ha tingut temps per empatar.