Més futbol

Lluís Cortés intenta sortir de Kíev cap a Polònia per carretera

Lluís Cortés, seleccionador ucraïnès femení de futbol, es troba ara mateix intentant sortir de Kíev en direcció a Lviv, a uns 550 quilòmetres, ja molt a prop de la frontera amb Polònia. És la manera que la federació ucraïnesa de futbol ha trobat per treure el seleccionador i el seu ajudant Jordi Escura de la capital ucraïnesa, que té l’espai aeri tancat des que Rússia l’ha bombartejat. “Ara mateix ens trobem en una furgoneta que ens ha facilitat la federació de futbol intentant sortir de Kiev per anar direcció a Lviv. La situació és caòtica perquè hi ha molt de trànsiti avancem molt a poc a poc. Però estem bé i en contacte amb l’ambaixada”, ha dit Cortés en una piulada recent

Per unes hores

Lluís Cortés, seleccionador ucraïnès femení de futbol, havia quedat atrapat en un hotel de Kíev. Cortés ha explicat que ahir va tornar de Turquia, on havia dirigit uns partits de l’equip estatal ucraïnès en l’anomenada Copa de Turquia –tres victòries, l’última per 2-0 contra Bulgària, i títol a la butxaca–, amb la idea de volar avui cap a Catalunya sense cap sospita que pogués esclatar el conflicte armat.

El tancament de l’espai aeri reté el tècnic de Balaguer, campió de la Champions amb el Barça, i el seu ajudant, Jordi Escura, a l’hotel. L’altre català del cos tècnic, Jaume-Joan Rius, va volar directament de Turquia a Catalunya i s’ha estalviat el tràngol.

“Bon dia des de Kiev! Estem amb @EscuraJ i estem bé. De moment a l’hotel, tranquils, en contacte amb l’ambaixada i valorant la millor opció per les properes hores. És moment per tenir el cap fred i filtrar molt la informació que ens arriba. Gràcies per tots els missatges”, ha publicat al matí Cortés al seu compte de twitter..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)