Més futbol

Els brasilers del Dinamo de Kíev i el Xhaktar demanen ajuda per sortir d’Ucraïna

Diversos jugadors brasilers que militen al Dinamo Kíev i el Xakhtar Donetsk han demanat públicament, juntament amb les seves famílies, ajuda per sortir d’Ucraïna després de l’inici del conflicte bèl·lic amb Rússia. Junior Moraes, que va arribar a Ucraïna el 2017 a través del Dinamo Kíev i que ara milita al Xhaktar, ha publicat a les seves xarxes socials una trucada inicial d’auxili: “La situació és molt greu per a tots els nostres amics i familiars. Estem atrapats a Kíev i esperant una solució”. “Estem dins d’un hotel. Resin per nosaltres”, apuntar el futbolista, que també té nacionalitat ucraïnesa.

Els jugadors, així mateix, han publicat un vídeo reunits amb les seves famílies en què expliquen que estan esperant en un hotel i demanen ajuda a les autoritats governamentals brasileres per poder sortir del país. “Estem amb els fills, els nens, i ens sentim una mica abandonats perquè no sabem què fer, les notícies no arriben fins a nosaltres anunciades pel Brasil i apel·lem a vosaltres fins i tot pels nens...”, va dir una de les parelles de els futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)