Champions

Giroud no s’acaba

Champions League. Als 36 anys i amb tot guanyat, el francès és el referent ofensiu del Milan, que, amb el dubte de Rafael Leao, rep avui (21 h) l’Inter en el ‘derby della Madonnina’ de semifinals

Milan Inter

MILAN:Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernández; Tonali, Krunic; Rebic, Bennacer, Brahim Diaz; i Giroud.INTER:Onana; Darmian, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Çalhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Dzeko i Lautaro.ÀRBITRE:Gil Manzano.HORARI:21 h( M+LC) a San Siro.

“Continuo afamat de títols.” Així es va presentar Olivier Giroud (Chambéry, França, 1986) ahir en la prèvia del derby della Madonnina que enfronta avui (21 h) a San Siro Milan i Inter, amb els rossoneri de locals. “Tinc 36 anys però tinc la motivació d’un jove, tinc més gana que mai”, va explicar l’ariet del Milan. Giroud no en té prou, tot i el temps que suma en l’elit i tot el que ha guanyat.

D’aquell jove que va fer les primeres passes en divisions inferiors del futbol francès, primer al Grenoble (2005-07), després a l’Istres (2007-08) i, finalment, al Tours (2008-10), abans de fer el salt a l’elit i fer eclosió amb el Montpeller (2010/12), en queda ara una veterà, convertit en llegenda. Campió de pràcticament tot –1 copa del món, 1 Ligue 1, 4 FA cups, 3 Community Shields, 1 Serie A, 1 Champions League, 1 Europa League i 1 mundial de clubs– i màxim golejador de la història de la selecció de França, el punta esquerrà continua. A Milà, en què és el referent ofensiu, i més avui amb el dubte de Rafael Leao, s’ha retrobat, després d’un final d’etapa complicat al Chelsea (2017-2021), d’on va aterrar procedent de l’Arsenal (2012-2017).

De fet, recentment, va renovar un any més amb el conjunt milanista, fins al juny del 2024. “És un lloc especial i l’any passat, el primer any, amb la lliga que tant de temps s’esperava, va ser immillorable. Ara, en aquest creiem que podem arribar a la final”, va explicar el davanter, que suma cinc gols en aquesta Champions. Giroud no s’acaba.

EL PROTAGONISTA

Tinc 36 anys però tinc la motivació d’un jove, tinc més gana que mai, continuo afamat de títols
Olivier Giroud
DAVANTER DEL MIlan
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)