Mundial

Rolfö debuta amb gol i victòria

Aquest matí ha debutat una de les seleccions més potents del mundial d’Austràlia i Nova Zelanda. La selecció sueca, subcampiona olímpica i bronze en la darrera copa del món, s’ha estrenat amb victòria (2-1), però amb patiment i amb protagonisme per una jugadora del Barça: Fridolina Rolfö.

L’atacant blaugrana ha aparegut en un moment important del partit. I és que el combinat suec perdia sorprenentment contra Sud-àfrica per 0-1. Però tal com va fer en la final de la Champions d’Eindhoven, Rolfö ha estat atenta i ha aprofitat l’errada de la defensa per anotar l’empat a un gol quan s’havia sobrepassat l’hora de partit (65’). Just després ha estat substituïda. La blaugrana arrossega molèsties al genoll, però això no li ha impedit sortir al rescat del conjunt escandinau, que s’ha acabat emportant els tres punts gràcies a un gol d’Ilestedt en el minut 90.

Rolfö és la segona jugadora del Barça que marca en aquest mundial després de la diana d’Aitana Bonmatí amb la selecció espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)