El Girona B, contra 10, no troba l’efectivitat i es queda amb un empat(0-0)

3a divisió FEF. El filial gironí es queda amb un punt davant una Montañesa ben plantada que s’ha quedat amb un jugador menys al minut 40 de la primera meitat

El filial blanc-i-vermell ha trencat la bona dinàmica dels tres punts sumats la jornada anterior. Els de Sergi Mora s’han quedat només amb un punt a Riudarenes tot i jugar contra una Montañesa amb 10, tota la segona part. Els gironins no han sabut superar el bloc ben plantat dels barcelonins a la primera part, i tampoc han trobat l’efectivitat en totes les ocasions que han generat a la segona meitat.

La primera part a Riudarenes ha esta força igualada. Els primers en arribar a la porteria rival han estat els visitants. A partir de la primera mitja hora, el filial gironí ha començat a patir més i Juanvi, el porter local ha estat providencial per poder marxar als vestidors amb el 0-0 al marcador. Juaco, davanter de la Montañesa ha estat el jugador més generador de la primera part. Tot i que els locals no han tingut tantes ocasions clares de moure el marcador, també ho han provat amb dos xuts de Minus i Almena. Al minut 40, l’àrbitre ha canviat tot el paradigma del partit després d’ensenyar la vermella al jugador de la Montañesa Joel per un cop de colze a Almena. El partit a Riudarenes ha marxat al descans amb empat a 0, i amb una situació favorable al Girona que ha jugat la segona part amb un home més.

L’avantatge però, no ha servit als de Sergi Mora per moure el resultat. Els locals s’han combinat bé creant bones jugades i les han tingut de mil colors, però cap ha acabat en gol. Als locals els ha faltat punteria i efectivitat i han hagut de resignar-se a endur-se un sol punt, tot i l’avantatge de jugar amb un més. Amb aquest empat, el Girona B acumula un total de sis punts de 15 possibles.