3a divisió FEF

Tarda de derbi a Peralada

3a divisió FEF El conjunt xampanyer rebrà el Girona B en la sisena jornada de lliga

El Municipal de Peralada està preparat per acollir un derbi gironí. Aquesta tarda (17 h) el filial blanc-i-vermell visitarà el conjunt d’Àlex Marsal. Com és habitual, un dia de derbi gironí, també vol dir un dia de retrobaments, i el matx d’avui no serà menys. El duel serà especial per l’actual davanter dels gironins, Sergi Solans, que la campanya passada va jugar cedit al Peralada. El futbolista va ser el màxim golejador de l’equip anotant 11 dianes amb la samarreta verda. I amb aquests números, el filial gironí no va dubtar a recuperar-lo per aquest curs. Per la banda dels locals, Iker Vázquez i Kemo Cissé, també es retrobaran amb el seu antic equip.

Els xampanyers arriben al derbi amb el record d’una jornada anterior per oblidar. Els d’Àlex Marsal van cedir l’empat a Tona, acabant el partit amb vuit jugadors. I arran de les sancions, fins a tres jugadors, Sergi Romero, Marc Padilla i Ferri López, es perdran el derbi d’avui. Amb l’empat de la setmana passada, els altempordanesos acumulen un total de dues derrotes, dos empats i una victòria. I la suma, que dona 5 punts, els deixa en l’actual 13a posició de la taula. El conjunt de Sergi Mora no s’allunya gaire en la taula. El Girona B en sis jornades ha aconseguit tres empats, una victòria i ha perdut el primer partit. Aquests sis punts els col·loquen com a onzens.

Els dos equips venen d’empatar la jornada anterior i anhelen tornar a sumar els tres punts. Però els derbis, tot i ser emocionants i especials, mai són fàcils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)