3a divisió FEF

Moha dona els tres punts a un Olot que continua ben amunt (1-0)

L’Olot ha guanyat per la mínima al Badalona un partit que ha dominat gairebé de cap a peus. Una diana en el 85 de Moha Chabboura ha estat clau per decantar la balança a favor dels olotins, que continuaran a la part alta de la taula, invictes en la lliga i sumant per victòries tots els partits que han disputat davant la seva afició (tres).

La primera part ha estat de domini olotí. El control del joc i la possessió ha estat pels de Dólera, que poc a poc, han trepitjat l’àrea rival amb més regularitat. Forés, de primeres a passada de Pedro ha fet lluir Craviotto, que ha enviat a corner (22’) i Uri Ayala, també a centrada del figuerenc, ha obligat al porter a intervenir en el 42. Entre mig, Bruno Vinícius ha tingut l’única ocasió visitant però ha disparat per damunt del travesser en una jugada aïllada que ha permès a la defensa garrotxina no abaixar la guàrdia.

En la segona part, l’Olot ha continuat dominant i gaudint de les millors arribades. La més clara l’ha tingut Guillem Terma, que ha creuat una rematada davant de Craviotto però l’esfèrica s’ha estavellat amb el pal (50’). Marc Mas i Pedro, en un parell d’ocasions més, una d’elles amb el cap, també han pogut avançat a un equip garrotxí que ha acabat amb ple de jugadors ofensius per buscar el gol que li donés els tres punts. Això ha trencat l’equip de Dólera i el Badalona ha esperat alguna errada local per fer mal. Adri Rivas ho ha pogut fer en el 75’ però Batalla ha enviat molt bé a corner.

Davant els ensurts dels escapulats, l’Olot ha semblat no prendre riscos innecessaris al final del matx fins que Ufano ha fet una bona jugada per banda i ha fet una centrada que Moha, allargant la cama, ha pogut endreçar la pilota a dins de la porteria de Craviotto per donar el triomf als olotins (85’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)