Festival ofensiu de l’Olot i primera victòria a domicili (2-4)

L’Olot ha superat amb contundència el Castelldefels i ha sumat la primera victòria a domicili que li permet continuar en la segona posició de la taula i pressionant al líder l’Hospitalet, que no ha perdonat i ha guanyat també al Mollerussa. Els garrotxins han guanyat 2-4 gràcies a les dianes d’Ufano, Urri i un doblet de Marc Mas, tot gairebé en una primera part que ha deixat el matx vist per sentència (1-3).

La primera part de l’Olot ha estat un festival ofensiu i d’eficàcia que ha permès als jugadors dirigits per Pedro Dólera gairebé sentenciar el matx i pensar en el dimecres, que disputaran la semifinal de la copa Catalunya al Nou Sardenya contra l’Europa. Ben aviat, Marc Mas ja ha avisat amb un parell d’arribades clares i Ufano ho ha intentat a la mitja volta. En el 16’ una gran passada d’Urri l’ha controlat amb el pit Ufano que ha rematat creuat superant Antonell. Poc més de 10 minuts després, Moha Chabboura ha forçat una pena màxima que Marc Mas ha executat per fer el 0-2 (27’), i tot seguit Urri ha fet el seu gol aprofitant una passada a l’espai que en primera instància no ha controlat bé però que ha acabat superant al porter local (31’).

El Castelldefels s’ha vist superat en tot moment però en l’afegit del primer acte ha pogut retallar distància des dels onze metres a través d’Acedo, que ha enganyat Batalla.

En l’inici de la segona part, l’Olot ha apagat qualsevol possible incendi o revifalla del rival amb l’1-4 de Marc Mas, que ha marcat assistit per Moha Chabboura, que ha tornat a fer un gran partit (49’).

Els minuts restants han estat de poca intensitat amb alguna tímida arribada per part dels de la Garrotxa, que han fet canvis de jugadors clau pensant en descansar de cara al duel de copa contra l’Europa del dimecres.

El Castelldefels ha aprofitat la baixada d’intensitat olotins i ha pogut reduir distàncies primer amb dues ocasions immillorables que Batalla ha rebutjat brillantment. La primera posant una mà a una falta servida per Pedrol i la segona aturant la segona pena màxima a favor dels barcelonins amb el de Balaguer parant el xut de Carlos Cano, ja en el 88’. En l’afegit, el propi Cano si ha superat Batalla per establir el 2-4 definitiu.