Més futbol

El personal de Sutton confirma que la víctima tenia ferides i que Alves anava begut

El judici a l’exfutbolista Dani Alves, acusat de violar una jove a la discoteca Sutton de Barcelona el desembre del 2022, continua aquest dimarts a l’Audiència de Barcelona, on aquesta tarda estan citats a declarar més de 20 testimonis. Alves afronta una petició fiscal de nou anys de presó, pena que l’acusació particular eleva fins als dotze anys. Entre la vintena de testimonis que declaren aquesta tarda, hi ha la dona de l’acusat, l’amic que l’acompanyava la nit dels fets, diversos agents dels Mossos d’Esquadra i personal de la discoteca.

Qui ja ha declarat ha estat el director de Sutton, que ha explicat que Alves era un client habitual del local, i que es va assabentar del que havia passat en veure la noia plorar. Per això, es va acostar a la víctima i a les seves dues amigues. “Va costar moltíssim que ens digués el que havia passat”, ha precisat. Quan el director estava parlant amb les tres joves, Alves va passar per davant seu, caminant recte, sense acomiadar-se, per sortir de la discoteca, moment en què la víctima els va dir que “havia estat ell”, ha relatat el testimoni.

Segons el responsable de Sutton, la jove estava “bastant alterada” i repetia que volia marxar a casa i, davant la seva insistència per saber què havia passat, finalment els va dir que havia estat víctima d’una agressió sexual. “Em va dir que no la creurien”, ha recordat el testimoni, que també ha precisat que la jove va comentar que havia entrat de forma voluntària al bany on es va produir la violació però que una vegada a dins va voler sortir i “no va poder”.

En la mateixa línia, un responsable de sala de la discoteca ha testificat que la víctima plorava molt i estava “bastant malament”, per la qual cosa van activar el protocol i van trucar al telèfon d’emergències 112. A més, quan el responsable de sala va preguntar a la noia si volia denunciar li va dir que no perquè ningú no la creuria, com han corroborat les seves dues amigues i altres testimonis al llarg del judici. Aquest testimoni també ha indicat que Alves era un client habitual de la discoteca i ha revelat que, segons la seva opinió, aquella nit el futbolista “no estava com sempre”, ja que creu que “o havia begut o es va prendre alguna cosa, no actuava com sempre”, i després la defensa, que planteja com a atenuant el consum d’alcohol per rebaixar una eventual condemna, ha optat per no fer-li cap pregunta.

Al judici també ha declarat avui un auxiliar de Sutton, que va curar la ferida que tenia al genoll la noia i que la va sentir parlar amb les seves amigues mentre esperaven l’arribada dels Mossos. El testimoni ha afirmat que va sentir com la víctima va explicar a les seves amigues que “sabia al que anava”, encara que després va deixar clar que “no volia” i que finalment es va “penedir d’estar allà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)