Més futbol

Piqué, sota la lupa de l’UCO

Cas Rubiales. La Guàrdia Civil hauria rastrejat els comptes bancaris de Piqué a la recerca de possibles comissions a Rubiales

Gerard Piqué no està imputat en cap causa però el seu nom sí que figura en vermell dins la investigació. Agents de l’UCO van sol·licitar a Delia Rodrigo ja el mes de setembre el permís per rastrejar els comptes bancaris del president de Kosmos i del FC Andorra, per la seva presumpte vinculació amb el contracte signat per la federació per traslladar la supercopa a Aràbia Saudita. La Guàrdia Civil considera “d’imperiosa necessitat” comprovar si Piqué va lliurar “donacions” a Luis Rubiales o a d’altres directius dins el marc d’aquella negociació. Els investigadors volien conèixer la destinació dels fons d’un compte de Kosmos on s’haurien cobrat “comissions d’èxit abonades”. Així consta en el sumari. La Guàrdia Civil assenyala que entre el juny del 2019 i el març del 2022 un compte del FC Andorra va percebre 3,4 milions d’euros procedents del compte de Kosmos en què es rebien les “comissions” de l’empresa saudita Sela i precisa que l’import transferit al club és “més de la quarta part dels ingressos rebuts de la societat saudita”.

Els agents posen en relleu el “gran flux de diners” entre comptes del grup Kosmos i destaquen que el 90 % de les sortides de fons del compte receptor dels pagaments de l’empresa pública saudita “tinguin com a destinació comptes del mateix grup o vinculats a aquest”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)