3a divisió FEF

El Peralada supera la Pobla i dorm en posició de ‘play-off’ d’ascens

El Peralada ha aconseguit una gran victòria per la mínima al camp de la Pobla de Mafumet (0-1). Una solitària diana d’Alan Baró a la sortida d’un corner ha permès als de l’Alt Empordà sumar tres punts vitals que els permet arribar als 40 i situar-se, a l’espera de la resta de resultats de la jornada, en cinquena posició, la primera de play-off d’ascens a segona FEF. Els xampanyers han dominat tota la primera part i han gaudit de les millors ocasions però just després del gol d’Alan (57’), els tarragonins han reaccionat i han tingut prou ocasions com per poder fer un empat que finalment no ha arribat. Els peraladencs tornen a guanyar a domicili després de sis mesos. No ho feien des de la tercera jornada al camp de la Rapitenca, en l’altre triomf com a visitant.

El partit ha començat amb un Peralada que s’ha pogut avançar en el marcador a la sortida d’un corner. El porter Gerard Font, però, ha fet una intervenció providencial a una rematada que anava a l’escaire (8’). Poc després, els d’Àlex Marsal han tingut una altra ocasió a través d’un contracop que ha acabat amb xut final de Pol Marín al pal llarg i amb Gerard Font tornant a salvar al seu equip (12’). El mateix Pol Marín s’ha pogut quedar sol davant del porter però Rey li ha pres la pilota en última instància (38’), en l’última gran aproximació del Peralada en el primer acte.

En la segona part s’ha mantingut la tònica. Alan Baró ha rematat desviat una jugada d’estratègia (50’) en el preludi del 0-1, quan el mateix central de Darnius ha rematat a plaer un corner superant a la defensa i al porter local (57’). Els tarragonins han intentat reaccionar a la diana en contra i Querol ha tingut un parell d’ocasions clares, les primeres del duel, amb una primera rematada que ha sortit fregant el travesser després de protegir amb el cos (65’) i un intent amb el cap que ha aturat Lluc Ferrer sense problemes (67’).

Els canvis han anat bé al conjunt local, que ha passat a dominar davant d’un Peralada ben plantat. Torrents gairebé ha fet l’empat però Lluc Ferrer ha aturat la rematada de volea de l’atacant després d’una jugada d’estratègia tarragonina. Al final, els de l’Alt Empordà han aguantat l’accelerada del filial del Nàstic tot i l’ensurt en forma de gol anul·lat que s’han endut els xampanyers després d’un corner rematat per Rey.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)