2a divisió FEF

L'Olot, per Uri Santos i els pals

Amistós. El conjunt garrotxí va derrotar per la mínima un Figueres que va enviar tres pilotes a la fusta

olot1

figueres0

L'Olot va tornar de la seva visita a Vilatenim amb una victòria per la mínima contra un Figueres molt batallador. El quadre alt-empordanès, de fet, va disposar de molt bones ocasions per marcar almenys un gol, però va topar tres cops amb el pal.

La jugada que marcaria el partit va ser la primera. En el minut 3, Luismi va xutar al travesser i va aparèixer Uri Santos, que va batre Aleix Prunés amb el cap. El davanter garrotxí, amb tot, va marcar el seu quart gol de la pretemporada, ja que en l'estrena havia fet un hat-trick. Aquest gol matiner seria el primer cop de l'intercanvi que es veuria en la primera part. I és que el Figueres va respondre en el 7', amb una canonada de Roger Vidal que va estavellar-se al pal. Cinc minuts després seria el torn de l'Olot. Uri Santos va estar a punt de repetir, però la seva rematada des de la mitja lluna va marxar massa creuada. Gairebé sense temps per respirar, en el 17', el Figueres va respondre amb una rematada de Revert que va fer anar al travesser després de tocar en un defensa. El rosari d'ocasions s'acabaria aquí, ja que a partir del minut 20 el joc va calmar-se i no hi va haver més ocasions clares de perill.

Després de la represa el ritme de joc va ser molt més pausat i hi va haver poc perill. Per part de l'Olot, la millor ocasió va ser una rematada defectuosa de Reverter (53'), i per part dels de casa, una rematada de Brugué que va tornar a fer cap a la fusta (56') i un xut de Torque que va topar amb la intervenció de Campos (84'). El 0-1, amb tot, ja no es va moure.

FIGUERES: Aleix Prunés (Gallego, 63'), Quimo (Varese, 46'), Masó (Fageda, 78'), Chicho (Sergio Romero, 46'), Cunill (Costa, 78'), Ferran Grau (Venzal, 46'), Pedro (Torque, 78'), Roger Vidal (Pep Chavarria, 63'), Revert (Casanova, 46'), Bonaventura (Brugué, 46') i Ritxi (Alexis, 63'). OLOT: August (Campos, 46'), Albert Blázquez, Vallho (Prior, 46'), José, Luis Miguel (Roura, 63'), Sana (Pau Valle, 78'), Antonio Jesús (Sánchez, 63'), Eric Vilanova, Uri Santos (Allal, 78'), Sergio Ortiz i Marcel Serramitja (Reverter, 46'). GOLS: 0-1 (3') Uri Santos. ÀRBITRE: Garcia Rosel. T.G.: Al visitant Uri Santos. PÚBLIC: Uns 450 espectadors.

Rodri: “Falten un parell de retocs”

Després de l'ajustada victòria dels seus pupils al camp del Figueres, el tècnic de l'Olot, Rodri, va mostrar-se complagut amb la resposta que va oferir l'equip. “Ha estat una prova complicada i exigent, però estic satisfet amb l'esforç que hem fet”, va dir l'entrenador del quadre garrotxí, que també va parlar de l'estat actual de la plantilla: “Falten jugadors, però estem contents amb els que tenim. Ara, amb un parell de retocs, ja haurem confeccionat la plantilla.”