Nàstic

FUTBOL

Segona divisió A

Urgències a l'octubre

Nàstic. L'equip grana, cuer, afronta diumenge un duel crucial, perquè visita el penúltim. El president mostra confiança en el tècnic i en l'equip per revertir una situació “inesperada”

Deu partits disputats i cap victòria, i l'última posició en la classificació. El Nàstic ja té urgències el mes d'octubre i diumenge a la tarda afronta un duel més que important, ja que visita el terreny de joc del penúltim classificat, l'Almeria, que té dos punts més. Les places de permanència estan, ara mateix, a quatre punts dels tarragonins. L'equip andalús només ha guanyat un partit fins ara, en la tercera jornada, i, com els tarragonins, veu en el partit de diumenge un punt d'inflexió ideal, i més jugant a casa.

Com sempre que a un equip les coses no li van bé, els focus se centren en la banqueta, però el president, Josep Maria Andreu, va voler deixar clar ahir que el consell d'administració té plena confiança en Vicente Moreno: “El mister té la plena confiança del consell i la meva. Ha demostrat aquestes tres últimes temporades que és un gran entrenador, i estic convençut que amb la seva feina ho tirarà endavant.” Andreu creu que els tres punts de diumenge a l'Estadio de los Juegos Mediterráneos són “molt importants per superar la crisi” en què es troba el Nàstic. Evita, però, dramatismes, i assegura que en cas de no aconseguir la victòria caldrà “continuar treballant, més si cal, per reconduir una situació negativa” que admet que no esperaven: “No és normal que no s'hagi guanyat cap partit fins ara. Crèiem que no seria difícil arribar als 50 punts, però ara veiem que sí.”

Després de visitar l'Almeria, el Nàstic rebrà el Mallorca en un altre partit important, ja que l'equip illenc és el que ara mateix marca la zona de permanència. Després, els grana jugaran al terreny de joc d'un conjunt de la zona alta, el Mirandés i rebran un Getafe que s'està espavilant abans d'afrontar un dels duels més esperats, la visita al camp del Reus, el rival territorial, que està protagonitzant una gran primera part de campionat. Josep Maria Andreu espera que el seu equip ja hagi reconduït la situació i, d'aquí a un mes, puguin començar a respirar.

LES FRASES

Seran tres punts molt importants per superar la crisi en què estem. Crèiem que no seria difícil arribar als 50 punts, però veiem que sí
El ‘mister' té la plena confiança del consell. Estic convençut que ho tirarà endavant
Josep Maria Andreu
president del nàstic

El mercat d'hivern, important

No sorprendrà ningú si el Nàstic fa, aquesta temporada, un bon ús del mercat d'hivern. Sempre sol fer uns quants fitxatges al gener, i fins i tot la temporada passada, en què el rendiment de l'equip era òptim, va incorporar cinc futbolistes, sis comptant Suzuki, inscrit més tard. Aquesta campanya, per tant, és previsible que a la plantilla tarragonina hi hagi uns quants canvis a l'hivern, sobretot si el seu rendiment no millora. De fet, la directiva ja ha reconegut que hi haurà reforços d'hivern –no se saben quants, dependrà de la situació de l'equip en el canvi d'any– i, conseqüentment, algunes baixes. La direcció esportiva no sol deixar mai d'estar atenta al mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)