2a divisió FEF

Bambo Diaby ja és xampanyer

2a divisió B. El Peralada incorpora finalment el jove central, que arriba cedit amb opció de compra procedent de la Sampdoria. L’extrem Yhoan Andzouana podria ser el pròxim fitxatge

El sisè fitxatge de l’estiu del Peralada feia dies que estava per caure. Bambo Diaby, de 19 anys, s’ha entrenat aquesta setmana amb el Peralada i finalment ahir va ser anunciat oficialment com a nou jugador xampanyer. El central senegalès, que des de ben petit es va instal·lar a Mataró, arriba procedent de la Sampdoria en qualitat de cedit, però el Peralada, a través del Girona, es reserva una opció de compra a final de temporada. Amb el seu fitxatge el Peralada ja té tres centrals i continua pendent de decidir el futur d’Albert Estellés.

Bambo Diaby, que destaca principalment per la potència física (1,88 m), la velocitat i la capacitat en el joc aeri, es va formar en diversos equips de la demarcació barcelonina abans de fer eclosió en l’etapa de juvenil al Badalona i després al Cornellà, on va arribar a debutar a segona B. La seva evolució va fer que la Sampdoria apostés per ell l’estiu passat. Amb els italians va jugar mig curs al filial, abans d’anar cedit al Màntua, de la tercera divisió italiana, on va disputar set partits.

Yhoan Andzouana, a prop

La direcció esportiva del Girona no s’atura i continua treballant per reforçar el Peralada. Un dels fitxatges que té més ben encarrilats és el de l’extrem Yhoan Andzouana, del Mònaco, que ja és a terres gironines negociant la seva incorporació al conjunt xampanyer. El de la República Democràtica del Congo, tot i tenir només 20 anys, fa quatre temporades que juga amb l’equip filial del Mònaco en la divisió nacional 2 francesa, on ha jugat 56 partits i ha marcat deu gols (tots en els dos últims cursos). A més, Andzouana va tenir la temporada passada l’oportunitat de debutar amb el primer equip en el partit de copa, en què va jugar els 90 minuts en la contundent derrota per 5-0 contra el PSG.

FORÇA FÍSICA

Diaby destaca per la potència física, la velocitat i la capacitat en el joc aeri

CAURÀ AVIAT

Yhoan Andzouana està a Girona acabant de tancar els detalls de la seva incorporació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)