Nàstic

Dies d’evolució

Nàstic. Els grana, centrats a assimilar les noves idees d’Enrique Martín, saben que mentrestant han de sumar per sortir de baix, com ara avui a Albacete

El Nàstic afronta aquesta nit a Albacete el segon partit amb Enrique Martín a la banqueta. En el primer, contra l’Oviedo al Nou Estadi, va aconseguir la victòria, un fet clau per tal que el nou tècnic grana pugui introduir les seves noves idees amb més tranquil·litat i crèdit. Ara mateix és tan important que els jugadors assimilin els nous conceptes com que, mentrestant, l’equip vagi sumant punts per sortir de les últimes posicions. “Anem a buscar la victòria i s’ha de treballar per aconseguir-la, però s’ha de ser llest i si com a mínim n’aconsegueixes un ja és important. Hem de sumar. Ara mateix és el que toca, fer passos endavant”, afirma Enrique Martín, que vol veure un equip que mostri personalitat a partir de la intensitat. Segons el tècnic navarrès, el seu equip ha de millorar, sobretot, en col·locació al camp i llegint millor el joc després de recuperar la pilota. Enrique Martín, que manté les baixes d’Uche, Abraham, Arzo, Guerra i Iván López, va convocar ahir 20 futbolistes.

El partit és especial per a Enrique Martín, ja que la lliga passada va dirigir l’Albacete, al qual va salvar després d’agafar-lo a l’octubre i descriure una trajectòria ascendent que es va aturar en la part final, en què van haver de patir. També ho serà per a l’altre entrenador, el tarragoní Luis Miguel Ramis. El tècnic de l’Albacete, que espera un partit incòmode en què la paciència serà clau, es refia de les intencions mostrades pel Nàstic contra l’Oviedo per fer-se una idea de com serà avui el rival, al qual creu que hauran d’igualar o superar en intensitat i solidesa.

Tant el Nàstic com l’Albacete van tallar en la jornada anterior les males ratxes amb una victòria, que va servir als tarragonins per deixar l’última posició i a l’Albacete per recuperar les sensacions de l’inici de temporada (cap derrota fins a la setena jornada) i tornar a les places de fase d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)