Girona

La Plataforma combina la manifestació a Madrid amb el Leganés-Girona

Política i futbol. La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes organitza un viatge a Madrid el 16 de març per participar en la manifestació de suport a l’autodeterminació i els presos i veure el partit a Butarque

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ha organitzat un viatge amb autocar per anar a veure el Leganés-Girona del dia 16 de març. El partit coincideix amb el dia que hi ha organitzada una manifestació a Madrid per defensar el dret a l’autodeterminació de Catalunya i donar suport als presos polítics, que aquests dies estan sent jutjats al Tribunal Suprem. Per això la idea de la plataforma és unir aquests dos esdeveniments, aprofitant com a nexe d’unió les declaracions que el capità de l’equip de Montilivi Àlex Granell va fer en defensa dels presos polítics després de la victòria dels gironins al camp del Madrid (1-2).

El preu del viatge és de 100 euros i les inscripcions es poden fer a la pàgina web de la plataforma (www.seleccions.cat) fins el dilluns 11 de març a les 13 hores –si no hi ha prous reserves l’organització es reserva el dret a anul·lar el viatge. L’autocar sortirà de Girona a les sis del matí, pararà a les set a Barcelona –segons sol·licituds podria parar a Igualada i Lleida– i l’arribada a Madrid està prevista a les 15h, per participar a la manifestació que s’inicia a Atocha. Un cop s’acabi la manifestació a les 20h l’autocar portarà els aficionats a l’estadi de Butarque per veure el partit just abans d’iniciar la tornada cap a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)