Girona

El Girona obrirà tres jornades més

Horaris. El Girona encetarà les jornades 29, 30 i 31 contra l’Athletic a Montilivi, l’Atlético al Wanda i l’Espanyol també a casa, respectivament

La Lliga va donar a conèixer el dia i l’hora de tres partits més del campionat. El Girona ja sap que serà l’encarregat d’obrir les jornades 29, 30 i 31 contra l’Athletic a Montilivi, l’Atlético al Wanda i l’Espanyol també davant la seva afició.

El divendres 29 de març a les 21.00 h, els d’Eusebio Sacristán rebran l’Athletic Club, a priori un rival directe en la lluita per evitar el descens que, com els gironins, es troba en plena revifalla que els ha permès obtenir un coixí respecte al descens –els bascos ja estan a deu punts de les posicions fatídiques.

En la jornada 30, que es disputarà entre el dimarts 2 d’abril i el dijous 4 d’abril, els blanc-i-vermells tornaran a encetar la jornada, visitant el Wanda Metropolitano (a les 19.30 h). El Girona tindrà la missió de tornar a esgarrapar punts contra els colchoneros com en els altres cinc precedents, entre lliga i copa, dels darrers dos cursos, en què els gironins han empatat sempre contra els madrilenys. En la jornada 31, el Girona i l’Espanyol obriran el foc amb el duel català, a Montilivi el dissabte 6 d’abril a les 13.00 h. L’enfrontament tornarà a mesurar la força entre dos equips del país que llavors podrien tenir coll avall l’objectiu de mantenir la categoria un curs més.

Els partits de dilluns ja han desaparegut per afegir l’horari de diumenge a les 14.00 h, una de les novetats de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)